This house was designed for a nature-loving couple living in Bang Phli District, near Thailand’s Suvarnabhumi airport. The owners wanted to maximise the experience of being within Nature, including cultivating a surrounding landscape that could provide shade for the home.

White frames surround the house to bring in light and views. All photos by Chalermwat Wongchompoo (Sofography)

Massing and functions

In the beginning, the design was planned as a two-storey private residence. However, this would have caused its functions to spread out almost all over the entire 1,000-square-metre site.

To create the smallest footprint possible, the house was converted into three storeys with the parking lots placed separately ...

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2018

2017

2022

2017

2016

Contact us at https://www.futurarc.com/contact-us for older projects.