This project attempts to 'revive' the spirit of Epiwalk Mall, located in one of the most expensive mixed-use complexes in Jakarta, by transforming the transitional space between the main building and the site. The concept seeks to complement the existing riverside area—a popular jogging route—by establishing a visual ‘biophilic’ connection via a floating garden built from an existing canopy.

Perspectives that illustrate the transformed 'biophilic' space < > Images courtesy of PT Anggara Architeam < > < >

PLATE-SHAPED GARDEN

Central to the design approach is to change the canopy into a floating garden that enhances social interaction and public engagement. The main concept arose from tampah, a traditional winnowing ...

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

Contact us at https://www.futurarc.com/contact-us for older projects.