Project / 2020

Khatib Clubhouse

The new 21,000 square metres Khatib Clubhouse comes sustainably designed with many first-of-its-kind facilities and amenities. It had its ground-breaking ceremony on 12 July 2018 and is purpose-built with the needs of the Home Team National Servicemen (NSmen) in mind. The 21,000-square-metre five-storey clubhouse is located within walking distance of Khatib MRT station.

Photo courtesy of Chiok Jun Jie; DP Architects< >SHAPING AN ENERY-EFFICIENT ENVIRONMENT

Designed by DP Architects in collaboration with architectural engineering firm WSP, the Khatib Clubhouse was built with a sustainable and community-oriented mandate in mind. Accorded the BCA Green Mark Platinum certification, the clubhouse comes with energy-efficiency features, such as charging stations for ...

Contact us at https://www.futurarc.com/contact-us for older projects.