An online exclusive feature

Situated amidst the rural fields on the foothills of Mount Kirishima in Miyakonojo, Miyazaki, Japan, this local pre-school often welcomes children who's parents were once students here themselves. Taking inspiration from this, the design theme for this institution is connection.

The existing building was expanded and renovated several times in the past 30 years, but it was still nowhere close to the ideal environment that the architects envisioned for the upbringing of children in today’s requirements. So, after the demolition of the old building, the design of the new building was formulated by defining the areas meant for different purposes such as learning, playing, eating, exercising, etc.

Four big, mature trees have ...

Contact us at http://www.futurarc.com/contact-us for older projects.