Project / 3rd Quarter 2019

Office for Communique

The design of this office project seeks to prioritise comfort, health and well-being to its users.

<> SPATIAL SCHEME

The upper floors house the workspaces within a seamless two-floor volume, accommodating a diverse mix of functions. In order to optimise the infiltration of glare-free daylight, its northern and southern edges are designed to be porous; the fenestration scheme was designed via a metric-based daylight analysis. To reduce heat admission into the building, the western edge—which forms its primary façade—is completely covered with a massive wall and an added layer of insulation. Along the southern edge, informal, semi-open meeting areas are created at both ends of the volume to provide intimate spaces for discussions and conversations. All services are ...

2019

2018

2017

2016

Contact us at http://www.futurarc.com/contact-us for older projects.